Oljat bord för umgänge utomhus

Visst är det skönt att kunna umgås lite utomhus när solen tittar fram. Att dessutom kunna göra det vid en hemsnickrad möbel är ett extra plus.

På våren längtar man alltid extra mycket efter att få skapa något själv som man sedan kan använda. Det här fina bordet är hemsnickrat och bordsskivan har behandlats med Timberex Timberguard, en uteolja som passar perfekt för alla typer av träslag utomhus.

Ofärgad, teak eller andra kulörer
Timbeguard är en högkvalitetsolja som finns ofärgad eller i Teakkulör och innehåller UV-skydd. Önskar man en annan kulör till sitt uterä kan upp till 15% av kulörerna i Timberex Coloured-serien tillsättas i den ofärgade oljan, utan att den förlorar sin egenskaper. 

Underhåll vid behov
Att olja träbord ute är enkelt, även vid underhåll. Använd Timberguard ofärgad med lite Coloured-olja i, eller bara den ofärgade oljan. Timberguard innehåller dessutom halkskydd R10, så den passar också perfekt för att olja in ex. en altan. Kan det bli bättre? 

En härlig plats för umgänge! Skivan har behandlats med ofärgad Timberex Timberguard med tillsats av 15% Timberex Medium Walnut.

Visst är det vackert när regnvattnet pärlar sig på nyoljat trä


Provstryk säkrar önskat utseende
Har du sett en bild på ett en vacker utemöbel du vill efterlikna? Det mesta är möjligt! Tänk bara på att träslag, träets ålder och naturliga kulör/struktur m.m. påverkar hur slutresultatet blir. Gör en liten provstrykning först innan du behandlar hela möbeln, så säkrar du att utseendet blir som du önskat.