Om oss

Kvalitet och kunskap, skydd och försköning i drygt 85 år. Welin & Co har sedan starten 1936 arbetat med kvalitetsprodukter för ytbehandling av trä och andra naturmaterial

Kvalitetsvarumärken är ett självklart val 
Welin & Co är generalagent för Osmo, Timberex, Vintro, Rust-Oleum/Mathys, OrganoWood och Auson i Sverige. För Timberex och Gammeldags gäller distribution med ensamrätt även i Norge, Danmark, Finland och Estland. Gammeldags är vårt eget varumärke och i sortimentet finns även tillbehör under varumärket Welin. 
 

 

Minst lika viktigt är förmedling av kunskap 
Vår rikstäckande säljkår informerar och utbildar återförsäljare, så de i sin tur kan förenkla för slutkunden. Fördjupningsutbildningar hålls på vårt huvudkontor och vi arbetar även digitalt.

Kompetent produktsupport hjälper till via mail och telefon. Frågor och svar finns även här på vår hemsida där man också hittar kataloger, produktblad, säkerhetsdatablad, videolänkar m.m

 

Miljö och auktoriseringar
Welin & Co arbetar med BASTA, Sunda Hus, Byggvarubedömningen och Svanen. Vi rapporterar till KEMI, FTI och är med i Golvbranschens kretsloppsmärkning. Welin är sedan många år medlemmar i Golvbranschens Riksorganisation GBR och ett Auktoriserat Golvföretag. Längst ner på den här sidan hittar du Welin & Co´s Miljöpolicy.
 

Välkommen till Welins värld!